Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

19 september 2019 om 13:21

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Vrijwilliger Informatiewinkel om bezoekers te helpen met vragen op gebied van geld, recht, zorg en welzijn (vacature V1588).

ICT-er die kennis heeft van computers en netwerksystemen voor twee uurtjes per maand bij Speel-O-Theek Soesterkwartier (vacature V1991).

Groene vingers Voor het Zorgerf-Buitenland, in het landelijk gebied achter Vathorst, zoeken we vrijwilligers om in de siertuin of de moestuin aan de slag te gaan (vacature V2206).

Hulp voor jongeman van 25 met autisme. Hij zoekt iemand die hem af en toe helpt met praktische zaken die hij zelf lastig vindt (vacature V2201).

Vrijwilliger Humanitas Eemland. Ben jij degene die netwerken (communities) naar the next level brengt (vacature V2040)?

Vrijwilliger die de bewoners van St Pieters en Bloklands-stadscentrum wil begeleiden bij de hometrainer of op de rolstoelfiets (vacature V1122).

Interesse in een van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Loop eens binnen bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies.