TREFPUNTJES

23 september 2019 om 13:03

MUZIEK EN ONTMOETING Zondag 29 september om 12.00 uur is er een Muziek & Ontmoeting in de Fonteinkerk. De organisatie belooft 'een uniek en inspirerend programma over Ierland' met foto's, gedichten, verhalen en muziek.

DUURZAAM LEVEN In het traject 'God heeft mensen' gaan deelnemers onder leiding van Gerard van Eck tijdens zeven bijeenkomsten met anderen op zoek naar hoe zij bewust vorm kunnen geven aan een duurzame levensstijl. Locatie: Het Brandpunt. Start: 30 september.

ZIN IN LEVEN De Taakgroep Kerk en Samenleving organiseert op woensdag 2 oktober van 17.00 tot 20.00 uur in De Lichtkring (Laan naar Emiclaer 1) de bijeenkomst 'Zin in Leven' over existentiële eenzaamheid en hoe hier als professional of vrijwilliger mee om te gaan. Opgave vóór 1 oktober via dowamersfoort@solcon.nl.

SPITSUUR Op vier dinsdagavonden (15 en 29 oktober, 12 en 26 november) van 20.00 tot 22.00 uur is er in de Bergkerk onder begeleiding van dominee Jan van Baardwijk en relatiecoach Irene van 't Eind een serie onder de titel 'Vragen rond het tweede spitsuur van het leven'. ,,Soms komt het allemaal bij elkaar: ouder zijn, grootouder zijn en ook nog kind zijn", aldus de organisatie. ,,In het tweede spitsuur van het leven zit u op een kruispunt van relationele lijnen. Rollen veranderen en het werkende leven zit er voor het grootste gedeelte op." Tijdens de avonden wordt hierop gereflecteerd. Opgave via irene@vanteind.nl.