Trainingen vrijwilligers Indebuurt033

6 september 2019 om 10:06

AMERSFOORT Doe jij vrijwilligerswerk of ben je mantelzorger in Amersfoort? Maak je vrijwilligerswerk nog leuker door (gratis) extra kennis op te doen. De VrijwilligersAcademie biedt vrijwilligers de volgende trainingen.

Woordje uit de stad Een kijkje in de keuken van organisatie Jellinek. Info en aanmelden stadsring51.nl/academie/jellinek (do. 19 september).

Workshop EHBO en reanimatie Kan jij tijdens je vrijwilligerswerk iemand helpen die gevallen of gewond is? Aanmelden va@indebuurt033.nl (za. 21 september).

Grenzen stellen in vrijwilligerswerk Het is belangrijk als vrijwilliger goed voor jezelf te zorgen. Een van de manieren om dat te doen is grenzen stellen. Dat voorkomt dat je overvraagd wordt. Aanmelden va@indebuurt033.nl (wo. 25 september).

Themabijeenkomst Mantelzorg 'Liefde in tijden van ziekte en verlies' De bijeenkomst is bedoeld voor allen die de zorg hebben voor een zieke naaste. Aanmelden mantelzorgers@indebuurt033.nl (ma. 30 september).

Omgaan met beperkingen en ziektebeelden Kom je als vrijwilliger gedrag tegen waarvan je niet weet waar het vandaan komt of hoe je er mee om kan gaan? Aanmelden va@indebuurt033.nl (vrij. 19 oktober).

[Alle trainingen en cursussen www.indebuurt033.nl/vrijwilligers