Afbeelding
AS Media

Twee gewonden bij aanrijding Rondweg

24 april 2018 om 16:52


AMERSFOORT Een overstekend meisje op de fiets is woensdagavond even voor 20.00 uur gewond geraakt bij een ongeval.

De fietsster werd aangereden door een motor op de Rondweg Noord. Beiden gingen door het ongeval onderuit. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het meisje is gestabiliseerd om verder letsel te beperken. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, het vermoeden bestaat dat er iemand door rood is gereden. De weg was tijdelijk afgesloten.

Aanhoudingen na aantreffen kwekerij

AMERSFOORT Naar aanleiding van een lopend onderzoek zijn maandagavond vijf personen aangehouden in een woning in Nieuwland. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen die in werking was. De knipwerkzaamheden waren zelfs nog gaande.

Fietser aangereden op Spoetnik

AMERSFOORT Een fietser is dinsdagmiddag rond 15.00 uur gewond geraakt nadat deze werd aangereden door een automobilist op de Spoetnik. De fietser is met onder andere armletsel naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist wilde de Spoetnik opdraaien en zag de fietser over het hoofd.

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden

AMERSFOORT Bij het plaatsen van een verkeersbord is dinsdagmiddag rond 11.50 uur een glasleiding geraakt op de Parnaskruid. De brandweer heeft het gebied rond de lekkage afgezet.
Het verkeersbord werd geplaatst als aanduiding van een invalidenparkeerplaats.

Man op de vlucht na bellen hulpdiensten

AMERSFOORT De politie heeft zaterdagmorgen op de Wiekslag een man aangehouden. Hij ging ervandoor nadat mensen de hulpdiensten hadden gealarmeerd voor hem.

Getuigen vonden dat hij er versuft uit zat en tikten op het raam van zijn auto. Toen er geen reactie kwam hebben ze de hulpdiensten gealarmeerd. Op dat moment sloeg de man op de vlucht.
Waarom de man op de vlucht sloeg is onbekend.

Brievenbus- plasser aangehouden

AMERSFOORT Handhavers hebben in de nacht van zaterdag op zondag een brievenbusplasser op het Dreyershofje in de kraag gevat. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Afbeelding