Afbeelding
Mondriaanhuis

Mondriaanhuis schrijft schilderwedstrijd uit

22 oktober 2021 om 15:00 Cultuur

AMERSFOORT Ter ere van de 150e geboortedag van de Amersfoortse kunstenaar Piet Mondriaan heeft het Mondriaanhuis de schilderwestrijd ‘Lef!’ uitgeschreven. In ruil voor het ingevulde wedstrijdformulier kunnen deelnemers een gratis doek ophalen bij het Mondriaanhuis om zelf aan de slag te gaan. Met verf werken is hierbij niet verplicht. 

Schilderijen kunnen vanaf heden tot en met 6 februari 2022 worden ingeleverd. Hierna zal een jury een selectie maken van inzendingen, welke tijdelijk geëxposeerd zal worden in het Mondriaanhuis. Uit deze selectie zal de jury een winnaar kiezen, die op 6 maart 2022 een prijs uitgereikt zal krijgen.

FEEST VAN VERBEELDING Schilderwedstrijd Lef! is onderdeel van een breder programma aan jubileumactiviteiten rond Mondriaan in 2022.
Amersfoort wil volgend jaar Mondriaan eren met een manifestatie die de vernieuwingsdrang en verbeeldingskracht van de kunstenaar centraal stelt. Onder de titel ‘Feest van Verbeelding’ zijn (culturele) organisaties en instellingen uitgenodigd om mee te werken aan een programma. Meer informatie hierover is te vinden op www.mondriaan150.nl.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie