Leef3.nu ondersteunt lang en prettig thuis wonen.
Leef3.nu ondersteunt lang en prettig thuis wonen. Leef3.nu
De Etalage

Leef3.nu streeft naar een lang en prettig leven thuis

26 maart 2023 om 14:40 Zakelijk

AMERSFOORT De wens van vrijwel iedereen die ouder wordt is om zo lang mogelijk prettig thuis te blijven wonen. Om dit te realiseren zijn verschillende zaken belangrijk. Denk daarbij aan het veilig maken van het huis, fit blijven, gezond eten, sociaal en mentaal actief blijven of het regelen van de financiën. Leef3.nu kan hierbij ondersteunen. Leef3.nu is de ledenorganisatie van zorgorganisatie Beweging3.0.  

,,Er is van alles mogelijk om uw zelfredzaamheid te behouden en uw huishouden te organiseren. Denk daarbij aan personenalarmering, maaltijden aan huis, hulp bij de belastingaangifte, een kapper aan huis en nog veel meer. Om deze diensten aan te kunnen bieden werken we samen met betrouwbare partners. Voor leden zijn er mooie kortingen. Zo hoeven leden bij de maaltijdservice geen bezorgkosten te betalen en ontvangt u een ledentarief bij uw rijbewijskeuring en bij hulp bij uw belastingaangifte.” 

ZELFREDZAAMHEID EN WELZIJN

Leef3.nu organiseert activiteiten en workshops die bijdragen aan uw zelfredzaamheid en welzijn. ,,Denk daarbij aan onze workshops ‘Online musea bezoeken’ en ‘Het nabestaandendossier’, bijeenkomsten over het openbaar vervoer, dagtochten en sportieve activiteiten. Door middel van onze e-nieuwsbrief houden we u op de hoogte van activiteiten en actuele informatie over de diensten.”

,,Soms is het goed om stil te staan bij hoe u uw dagelijkse leven ervaart en daarover te kunnen praten. Daarvoor hebben we bij Leef3.nu onze Leefconsulent. Geregeld bezoekt ze leden thuis en voert dan waardevolle gesprekken. Ze gebruikt daarbij de LEEFScan. Met deze scan worden alle belangrijke onderwerpen op het gebied van wonen, welzijn en zorg besproken. Dit leidt vaak tot nieuwe inzichten.”

Meer informatie op www.leef3.nu of via tel. 033-4692323.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie