Een modulaire bank met longchair van Bankenmarkt.
Een modulaire bank met longchair van Bankenmarkt. Gemma Lijbers
De Etalage

Bankenmarkt: zitcomfort op maat

25 maart 2023 om 10:20 Zakelijk

NIJKERK Ook op het gebied van banken en fauteuils is bij woonwinkel Bankenmarkt bijna alles mogelijk. ,,De klant kan bij ons terecht voor een compleet bankstel op maat en hier de juiste fauteuils of relaxfauteuils bij zoeken”, aldus Anja Rebel.

Bankenmarkt maakt deel uit van een groter geheel met directe lijnen naar diverse toonaangevende Europese meubelfabrieken, waar de eigen zitmeubellijn wordt ontwikkeld. ,,Dit gebeurt geheel modulair. Een bank volgens modulair systeem betekent dat mensen de maten binnen hun eigen huiskamer doorgeven en wij bijna alle wensen kunnen inwilligen. Dit doen we met elementen van 70, 80, 90 en 100 centimeter breed, afhankelijk van de kamer grootte. Dit is de basis waarmee we een driezitsbank kunnen formeren, een long chair koppelen of een wooneiland met een hoek combinatie maken. Vergelijk het met bouwen met Legoblokjes. Wij kunnen met dit systeem voldoen aan ieders zitwoonwensen.”

In veel gevallen kan het zitcomfort worden aangepast aan ieders wens

COLLECTIE SALONTAFELS

De bankstellen zijn er in vele maten en uitvoeringen, passend in iedere huiskamer. ,,We hebben de keuze uit meer dan honderd stoffen en lederkwaliteiten in alle kleuren. Ook kan in veel gevallen het zitcomfort worden aangepast aan ieders wens.” Voor de meeste fauteuils geldt hetzelfde: er is veel mogelijk, passend in stijl en kleur bij een bank. ,,Een goede collectie relaxfauteuils maken zitten het summum van comfort. Ze zijn bij ons in stof en leer leverbaar. Dat moet u echt geprobeerd hebben.” Bij zitcomfort en home vision, wonen en warm beleven hoort natuurlijk ook een trendy vloerkleed. ,,Laat u verrassen door onze collectie in vele maten en kleuren. De mooie collectie salontafels maakt het af. Ik ontmoet u graag in mijn woonwinkel.”

Bankenmarkt, Oosterstraat 10 3861 BJ Nijkerk, tel. 06-23438009, www.bankenmarkt.com.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Marco Jansen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie