René Krebber van Zakelijk Ontzorgd probeert altijd een verrassingselement te vinden.
René Krebber van Zakelijk Ontzorgd probeert altijd een verrassingselement te vinden. Asife
De Etalage

René Krebber regelt met Zakelijk Ontzorgd duurzame events die kunnen verrassen

24 maart 2023 om 17:14 Zakelijk

AMERSFOORT Wie René Krebber van Zakelijk Ontzorgd in de arm neemt voor een zakelijke evenement kan rekenen op verrassende creativiteit én een duurzame oplossing.

Initiatiefnemer en ondernemer René Krebber is na ruim twee decennia aan ervaring nog elke dag even enthousiast over zijn catering- en evenementenconcept Zakelijk Ontzorgd. De kracht daarvan zit hem niet alleen in de creatieve oplossingen die hij weet aan te dragen voor zijn opdrachtgevers, vertelt hij. ,,Het succes schuilt ook in de duurzame samenwerking met het vaste partnernetwerk van eventlocaties, verhuurbedrijven, audio- en videobedrijven, entertainmentbureaus en duurzame cateringbedrijven die zich onderscheiden in kwaliteit en duurzaamheid. Wie in zee gaat met Zakelijk Ontzorgd weet zeker dat alle aspecten van een geslaagd feest aan de orde komen.”

Ik ben ontzettend veeleisend. Of het nu gaat om een diner voor vierhonderd mensen of een borrel voor twintig personen: het moet perfect worden

VERRASSINGSELEMENT

Voor zijn zakelijke opdrachtgevers heeft dat totaalplaatje enorme meerwaarde. ,,Daarbij probeer ik altijd een verrassingselement te vinden. Dat kan relatief eenvoudig zijn, bijvoorbeeld door voor een thema of themakleur te kiezen, maar ook door iets te bedenken wat origineel is en waar nog lang over nagepraat wordt. Onlangs werkten we nog samen met Typhoon als inspirational speaker tijdens een groot maatschappelijk event. Maar ook storten we met gemak 80 kuub wit zand voor een zomers beach festival of echte sneeuw voor een kerstpakketten drive-thru.”

,,Als je je erin verdiept, dan schrik je van de hoeveelheid afval en food waste die jaarlijks binnen deze branche wordt gecreëerd”, aldus René Krebber. ,,Zakelijk Ontzorgd wil het anders doen en werkt daarom samen met lokale cateraars die werken met streekingrediënten en een zo laag mogelijke food print. En voedsel dat over is, kunnen de gasten meenemen naar huis of het wordt aan derden aangeboden. Zo doen we er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan.”

ZEKERHEID

Het resultaat van deze creatieve, coöperatieve en duurzame aanpak is een groeiende klantenkring van bedrijven, gemeenten, scholen en andere organisaties die Zakelijk Ontzorgd inschakelen voor de meest uiteenlopende kleine en grote evenementen. ,,Ik ben ontzettend veeleisend. Of het nu gaat om een diner voor vierhonderd mensen of een borrel voor twintig personen: het moet perfect worden georganiseerd en uitgevoerd. Mijn jarenlange ervaring geeft voldoende zelfvertrouwen om elke opdracht, groot of klein, uit te voeren. En omdat Zakelijk Ontzorgd samenwerkt met vaste partners die een gelijkwaardige kwaliteit nastreven, bouw je voor de klant een grote mate van zekerheid in.”

Meer informatie, kennismaken of een snelle offerte aanvragen kan door contact op te nemen met René Krebber via tel. 06-112 679 47 of info@zakelijkontzorgd.nl.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie