Samen wandelen is gezelliger dan alleen.
Samen wandelen is gezelliger dan alleen. Altis
Vereniging in Beeld

Samen sportief wandelen bij Altis

23 februari 2023 om 10:00 Zakelijk

Iedereen die graag recreatief in een groep wil lopen is bij atletiekvereniging Altis aan het goede adres. Altis is een laagdrempelige vereniging waar iedereen terecht kan. Wandelen kan bij Altis op verschillende niveaus en is altijd onder begeleiding van een trainer. Er wordt anderhalf uur gewandeld, met een warming up bij de start en een cooling down als afsluiting.  

AMERSFOORT Het is zo langzaamaan wel bekend: wandelen is een gemakkelijke en niet al te belastende sport om aan de conditie te werken. Dat kun je alleen doen, maar lopen is nog leuker met een groep wandelaars. Een groep stimuleert en men brengt elkaar verder.

INSPANNEND EN GEZELLIG Wandelen in een groep is behalve inspannend ook gezellig. Deelnemers kunnen voor of na de training samen iets drinken en bijpraten. Op een leuke en ontspannen manier maakt men nieuwe contacten. Regelmatig wordt ook een extra lange wandeling buiten Amersfoort gemaakt. Het tijdstip om te wandelen bepalen deelnemers zelf. Bij Altis wordt er gelopen op verschillende werkdagen, de zaterdagochtend of in de avond. Meerdere keren per week meelopen is ook mogelijk zonder dat hieraan extra abonnementskosten verbonden zijn. Gestart wordt vanaf verschillende locaties, dus altijd dicht bij huis. 

WANDELFIT Voor mensen met reumatische en aanverwante klachten die graag wandelen in groepsverband is er Wandelfit. Wandelfit is meer dan gewoon wandelen. Het is een wandeltraining met een verantwoorde opbouw, die rekening houdt met de klachten van deelnemers. Deskundige trainers van Altis geven deze training.

NORDIC WALKEN Ook is er bij Altis de mogelijkheid om onder leiding van een deskundige trainer in een groep te Nordic Walken. Belangstellenden kunnen een maand lang gratis en zonder verplichtingen meelopen of Nordic Walken en daarna beslissen of ze lid worden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Altis: www.altis.nl onder het kopje ‘hardlopen en wandelen’. Stuur voor meer informatie een mail naar: info@altis.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie