NRTO Keurmerk
NRTO Keurmerk NRTO

Amersfoortse Passionned Group behaalt het NRTO-keurmerk

8 februari 2023 om 11:28 Zakelijk Deel je nieuws

Passionned Group, dat vanuit het Amrâth Berghotel Amersfoort diverse managementopleidingen verzorgt, kondigt met trots aan dat zij onlangs het NRTO-keurmerk heeft ontvangen. Dit keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. 

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Passionned Group voldoet aan alle kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan Passionned Group aantonen dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van de medewerkers. 

Daan van Beek, eindbaas van Passionned Group, heeft de aanloop naar de uitreiking van het keurmerk en de contacten met de auditors als bijzonder inspirerend en verfrissend ervaren.

“We wisten natuurlijk al dat we een transparante en laagdrempelige organisatie zijn, maar je zoekt altijd naar een bevestiging. In elke organisatie zijn altijd verbeterpunten aanwezig. De auditors van NRTO wijzen je daar fijntjes op, waardoor je je klantprocessen en dienstverlening verder kunt aanscherpen en daar profiteert uiteindelijk iedereen van”, zo licht Van Beek toe

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder. 

 

STAP-budget

Dankzij de NRTO-certificering kunnen cursisten van Passionned Academy gebruikmaken van het zogenoemde STAP-budget. Hiermee kunnen ze vanaf 28 februari 2023 met 1.000 euro korting deelnemen aan alle opleidingen en trainingen van Passionned Academy. 

Over Passionned Group

Passionned Academy™ is onderdeel van Passionned Group en is een opleidingsinstituut waar je de kneepjes van het vak kan leren hoe je je organisatie intelligenter en meer datagedreven kan maken. De docenten behandelen niet alleen de ‘saaie’ theorie maar presenteren talrijke praktijkvoorbeelden. Kortom: ze zijn gepokt en gemazeld in de praktijk. Dit jaar organiseert Passionned Group de Dutch BI & Data Science Award™, de verkiezing van de Slimste organisatie van Nederland. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 

Noot voor de redactie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 

Daan van Beek, eindbaas van Passionned Group

Telefoon: 06-5171 5503

Passionned Group Utrechtseweg 225 3818 EG Amersfoort

Telefoon: 033-888 7010

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie