Groot enthousiasme bij de opening van Movement Gym.
Groot enthousiasme bij de opening van Movement Gym. Rinus van Denderen
Ondernemer in beeld

Vijf etages Movement Gym geopend

3 februari 2023 om 14:15 Zakelijk

AMERSFOORT Noem het gerust een sporthuis, het complex van Movement Gym is namelijk heel veel meer dan een gewone sportaccommodatie. Aan de Nijverheidsweg-Noord openden Damir Wijdenes en Stanley Bakker afgelopen weekeinde officieel vijf etages Movement Gym.

Geheel aansluitend bij de kernwaarden van Movement ging Movement Gym zaterdag officieel open in een huislijke sfeer. De kernwaarden zijn bewegen en sporten met een tweede thuisgevoel, met persoonlijke aandacht, verbondenheid en vernieuwing. Zaterdag was er voor de opening plek gemaakt tussen het sporten door. Genodigden, vrienden, familie en trainers en sporters keken hun ogen uit bij alle faciliteiten nadat er vorig jaar lang aan ge- en verbouwd was.

UNIEK CONCEPT Movement Gym was al open vanaf 1 januari. Damir Wijdenes bedacht samen met Stanley Bakker het unieke concept waar invulling is gegeven aan het gat tussen sporten met een personal trainer en sporten in een reguliere sportschool. Horeca, lounge, een huislijke sfeer en een persoonlijke ontvangst verwelkomen iedereen die op de begane grond binnenloopt. Op de overige vier etages is ruimte voor diverse sportfaciliteiten. Boxen, yoga of high intensity trainingen zijn voorbeelden van groepslessen die gevolgd kunnen worden met de modernste faciliteiten en toestellen.

ONZE LIEVE VROUWETOREN Bovenin biedt het gebouw rondom een schitterend uitzicht op Amersfoort terwijl je aan het sporten bent. Er is een prachtig uitzicht op het stadscentrum waar de Onze Lieve Vrouwetoren een fraaie herkenbare markering is.

PERFECTE VORM Al heel wat mensen hebben kennis gemaakt met Movement Club. Bij Movement Club is het mogelijk om met een personal trainer je persoonlijke doelstellingen te halen en perfect in vorm te blijven. Tot afgelopen december kon je daarvoor terecht bij een van de personal trainers en nu is er de prachtige extra locatie Movement Gym om persoonlijk en of in een groep te werken aan een goede vitaliteit.

RONDLEIDING Voor sporters die graag kennis willen maken is er de mogelijkheid een vrijblijvende rondleiding via www.movementamersfoort.nl/gym te boeken. Een abonnement bij Movement Gym is er vanaf 59,00 euro per 4 weken. Movement Gym kent meerdere abonnementsvormen.   

BESTE SPORTSCHOOL Movement werd in 2020 en 2021 uitgeroepen tot beste sportclub van de provincie Utrecht en gemeente Amersfoort. En afgelopen maandag is Movement door de vakjury van de brancheorganisatie NLActief uitgeroepen tot Beste sportschool van Nederland 2022.

Movement Gym
Nijverheidsweg-Noord 72
3812PM Amersfoort
06 51 656 243

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie