Afbeelding
Eigen foto
Ondernemer in beeld

Heropening van Pearle Opticiens Amersfoort aan de Leusderweg

8 april 2022 om 12:13 Zakelijk

AMERSFOORT Pearle Opticiens Amersfoort aan de Leusderweg heeft dinsdag 5 april feestelijk haar deuren heropend. Het Pearle team verwelkomt iedereen graag in de vernieuwde winkel.

,,De verbouwde winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Amersfoort deze mooie Pearle winkel hebben”, vertelt Tommy Koot, eigenaar van deze vestiging. ,,De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid.”

Toch is niet alles nieuw: alles draait om service en deskundig advies. Tommy: ,,We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste bril of lenzen.”

Momenteel heeft Pearle Amersfoort een 3-voor-1-actie. ,,Je koopt een bril, kiest een tweede bril gratis en krijgt nog een derde bril om cadeau te geven.” Een afspraak maken kan op www.pearle.nl/afspraak-maken of via tel. 033-4658080. Zonder afspraak langskomen kan ook in de winkel aan de Leusderweg 166. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Een afspraak maken bij de winkel kan ook voor een ‘Goed Zicht Gesprek’. ,,We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze opticiens de gratis oogmeting uit en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie