Een heerlijk doe-boek om thuis kerstfeest te vieren

17 december 2021 om 09:56 Zakelijk Deel je nieuws

Het Kerstverhaal vertellen, schrijven, zoeken, kleuren en schilderen.


Het Kerstfeest van de Timmerman is een uniek kerstverhaal, gebrand met vuur. Dit verhaal is uitgegeven als doe-boek met 21 zoekprenten met een mooie harde kaft. Je vertelt en schrijft op de speciale pagina naast de prenten het kerstverhaal in je eigen woorden. Daarnaast is het papier uitstekend geschikt om de prenten in te kleuren of te schilderen! Voor diverse leeftijden zijn er op zoekopdrachten

Een prentenboek vol symboliek. Zonder woorden. Zoekplaten en een vlinder en een hond die voor elkaar door het vuur gaan. En dan Jozef, de zorgzame vader die stress krijgt van al het kraambezoek. Dat is Het Kerstfeest van de Timmerman, een boek van vuurmeester André Bikker uit Doesburg.

“Dit is geen gewoon boek”, vertelt hij. “Het is een tijdscapsule die vroeger en nu met elkaar verbindt als je er samen uit vertelt. Je ziet bijvoorbeeld niet de herberg uit de oude kerstverhalen, maar de ‘Berlijnse muur’ met de wachttorens die tegenwoordig Bethlehem in tweeën snijdt. Zo komt een oud verhaal heel dichtbij. Met de bezorgdheid en de stress die veel vaders van nu zullen herkennen.” 

Nerven en noesten doen mee
Illustrator en vuurmeester André Bikker uit Doesburg brandde de afbeeldingen met vuur op gerecycled hout. “Dat is afkomstig van handelskisten uit China. De nerven en de bijzondere noesten mogen gewoon mee doen in het verhaal. Zo vormen noesten muzieknoten en het bijzondere fineer een engel.”

Eigen techniek met vuur
André Bikker ontwikkelde voor Het Kerstfeest van de Timmerman een eigen techniek: graVuur. Zijn passie voor verhalen, vaderschap, kinderen en Jezus komen samen in de 21 prenten.  Gebrand in hout, getekend met vuur!

Prentenboek
Het Kerstfeest van de Timmerman is een uniek cadeauboek. Met een mooie harde kaft. Op elke pagina is ruimte voor eigen woorden en een eigen verhaal. Zo wordt dit boek een bijschrijf prentenboek dat generaties verbindt. Heb je inspiratie nodig? Het oorspronkelijke Bijbelverhaal staat achter in.
Het Kerstfeest van de Timmerman helpt je om toch thuis kerst te vieren op een eigentijdse en vrolijke manier!

ISBN/EAN:978-90-829516-1-5  | Afmeting: 25 cm x 25 cm | geheel in kleur | harde kaft | 56 pagina’s  | prijs: € 14,95 of als e- versie €7,50. 

Direct te bestellen via www.gavuur.nl of telefonisch via 0615236339

De herders zijn verbaasd
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie