„We ondersteunen, adviseren, leveren, kortom we ontzorgen je gewoon”, zegt Hullegie.
„We ondersteunen, adviseren, leveren, kortom we ontzorgen je gewoon”, zegt Hullegie. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

B2B Secure voor MKB

15 december 2021 om 13:15 Zakelijk

AMERSFOORT Net op het moment dat je een e-mail wilt verzenden geeft je computer aan dat de netwerkverbinding naar internet het niet doet. Dat wordt uren bellen met de provider. Of je belt naar je eigen ICT-mannetje. Die regelt dat namelijk gewoon.

In het midden en kleinbedrijf wordt er in zo’n situatie ook vaak een beroep gedaan op de eigenaar, de boekhouder of die handige collega als er iets is met de computers in het bedrijf. „En wij lossen dat nou juist perfect voor je op”, legt Luc Hullegie uit. Hij is samen met compagnon Niels Kuhnen eigenaar van B2B Secure. De naam doet vermoeden dat beveiliging van je computer voorop staat als je bij Hullegie aanklopt. „Dat is ten dele waar. Onze oorsprong zit in veilig werken met computers. Maar wat we echt doen is mensen met computers helpen. Al sinds 2005 zien we dat zelfstandigen en kleine bedrijven vaak veel tijd moeten besteden aan hun ICT. Terwijl ze natuurlijk het liefst gewoon bezig zijn met hun eigen vak. Wij schrikken nergens van terug. Vooral door onze ervaring weten we problemen snel bij de bron aan te pakken. Of het nou gaat om die monitor die het plots begeeft of een website die onderhoud nodig heeft.”

HET ICT-MANNETJE Bij B2B Secure zitten twaalf mensen klaar die op alle gebied kunnen helpen als het om automatisering gaat. Onderhoud, beheer, leveren van nieuwe hard- en software. Hullegie: „Juist bij het midden- en kleinbedrijf, vanaf twee tot vijftig medewerkers, is er doorgaans niemand die vast in dienst is voor de automatisering. Vaak wordt het er door iemand die er toch al werkt bij gedaan. Dat kost gewoon heel veel tijd, immers doen eigenlijk alle IT-vraagstukken zich altijd voor het eerst voor. Terwijl wij alles al zijn tegengekomen. We hoeven dus niet opzoek maar hebben de oplossing zo voor handen. We ervaren dat we bij onze klanten vaak als het ICT-mannetje of ICT-vrouwtje worden gezien en dat geeft precies aan wat we doen voor de klant.”

ÉÉN BELLETJE „Wat we ook vaak zien is dat ondernemers veel verschillende leveranciers hebben voor hun automatisering. Die verwijzen dan naar elkaar. Soms terecht hoor. Veelal kunnen wij de man in het midden zijn tussen deze partijen, en dus met de vertrouwde bestaande leveranciers werken, maar ook vaak kunnen wij al deze diverse diensten voor de relatie regelen zodat alles via één partij loopt”, verduidelijkt Hullegie hoe hij maatwerk levert.

AFSTAND Voor veel grote bedrijven is thuiswerken de laatste jaren geen probleem gebleken. Microsoft Office 365 biedt er ook standaard al veel voor. Maar thuiswerken voor kleine bedrijven is minder makkelijk. Ook daarin weet B2B Secure perfect de weg. „We ondersteunen, adviseren, leveren, kortom we ontzorgen je gewoon”, zegt Hullegie.

door Arnoud J Spaaij

B2B Secure
Hardwareweg 28
3821BM Amersfoort
085-3013166
www.b2bsecure.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie