Afbeelding
Pixabay

SwitchBeach viert dit jaar haar eerste lustrumeditie

2 mei 2022 om 08:54 Volleybal Deel je nieuws

HOOGLANDERVEEN Na twee jaar geen evenementen, organiseert volleybalclub Switch Hooglanderveen weer het beachvolleybaltoernooi SwitchBeach op vrijdag en zaterdag 1 en 2 juli. Dit jaar moet het een extra groot feest te worden, want Switch Hooglanderveen bestaat inmiddels 50 jaar en SwitchBeach ondertussen alweer 5 jaar.

Vrijdagavond 1 juli is het zand op het Disselplein gereserveerd voor Switch BuurtBeach. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij Switch BuurtBeach. Volleybalervaring is niet noodzakelijk, spelplezier wel. Het toernooi start om 19.00 uur en eindigt om circa 22.00 uur. Alle team van minimaal vier en maximaal zes spelers van familie, vrienden, buren of een mix zijn welkom die dag. Hierbij mogen maximaal twee competitiespelers per team meedoen. Tijdens de wedstrijden wordt vier tegen vier gespeeld. Inschrijfkosten zijn 20 euro per team.

SWITCHBEACH Ervaren (beach)volleyballers uit Amersfoort en omgeving zijn op zaterdag 2 juli welkom op het tijdelijke strand in Hooglanderveen. In twee verschillende categorieën (midden en hoog) kunnen zij komen strijden om de prijzen. Bij deze wedstrijden wordt twee tegen twee gespeeld. Het toernooi duurt van 9.00 tot 18.00 uur. Na afloop van het toernooi staat een barbecue gepland, om de dag onder het genot van een hapje en drankje af te sluiten. De kosten per team zijn in dit toernooi 35 euro per team.

Inschrijven kan via de website www.switchbeach.nl.


SwitchBeach, de jubileum editie: 1 en 2 juli 2022 - Foto: SwitchBeach

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie