vlnr Roald van der Linde (wethouder Sport), Eline Janssens (Bestuurslid Jeugdfonds Sport & Cultuur, Peter de Gruijl Eigenaar The Driven Club
vlnr Roald van der Linde (wethouder Sport), Eline Janssens (Bestuurslid Jeugdfonds Sport & Cultuur, Peter de Gruijl Eigenaar The Driven Club Nander de Wijk

The Driven Club haalt met 24 uur durend event €12.465 euro op voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur

25 april 2022 om 13:17 Sport Deel je nieuws

Dit event valt eigenlijk niet onder woorden te brengen. Om het te ervaren had je erbij moeten zijn! The Driven Club heeft samen met haar members een bedrag van €12.465,- weten op te halen.

We hebben al vaker events georganiseerd, maar dit was tot op heden een unicum. Een 24-uur durend event voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het idee ontplooide zich in de afgelopen maanden tot het event wat afgelopen vrijdag op zaterdag plaatsvond.

Al snel kregen wij de opmerking: “van 16:00-16:00 uur is geen 24 uur, we zijn al op vanaf een uur of 05:30”. Daar hadden ze wel gelijk in en hadden wij geen rekening mee gehouden. Het event duurt dan wel 24 uur, maar het wakker zijn heeft zo’n 38 uur geduurd!

Wij als studio zijn voortdurend gefocust op waar wij waarde kunnen toevoegen. Hoe tof zou het zijn om een event te organiseren voor de opkomende generatie die niet de financiële ruimte hebben om zichzelf te kunnen ontplooien in een sportieve omgeving. Dit is tenslotte een enorm belangrijke basis voor hun toekomst.

Wij organiseren events vanwege een simpele reden. Onze members trainen altijd op afspraak en daarmee is er een grote kans dat verschillende members elkaar nooit zullen treffen. Dat vinden wij zonde. Daarom organiseren wij een aantal grote events per jaar om members bij elkaar te brengen. Te verbinden, samen te groeien en grenzen te verleggen. Ervaren dat er veel en veel meer in hen zit dan ze daadwerkelijk denken. Elkaar daarin stimuleren en zien dat het mogelijk is.

De laatste workout, de laatste minuut, kippenvel en tranen van ontlading. Wat we met z’n allen hebben weten weg te zetten, is een herinnering wat nooit meer te vergeten valt.

Zonder het commitment en toewijding van de members, zonder de betrokkenheid van de sponsoren en zonder mijn team was dit event niet geslaagd.

Alles kwam samen en dan zijn er maar twee woorden nodig: ‘trots’ en enorme ‘dankbaarheid’.

What next? ;)

Team The Driven Club

Mart, Bram en Peter
 

Actie foto tijdens het event
Ontlading na de laatste workout
Er werd veel gelachen tijdens de speech aan het einde van het event
De cheque met het opgehaalde bedrag
Groepsfoto met alle deelnemers die de 24 uur hebben getrotseerd
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie