Inschrijving Twirls Ladiesrun geopend

Sport

De inschrijving voor de tweede Twirls Ladiesrun is geopend. Deze gezellige bosloop vindt plaats op zaterdag 24 mei in Bos Birkhoven. Het startschot klinkt om 19:30 bij Bosbad Amersfoort. Er zijn twee afstanden: vijf en tien kilometer. De opbrengst gaat naar het Toon Hermans Huis Amersfoort, inloophuis voor mensen die met kanker te maken hebben. De Twirls willen daar de tuin opknappen.

Na de loop is er een poolparty, dus bij warm weer kunnen de lopers én hun publiek een frisse duik nemen. Deze keer is er speciaal voor meiden die in 2000 of later zijn geboren een Girlsrun van 2,5 kilometer. Ook nieuw dit jaar is de goodiebag voor alle deelnemers.

Voor de organisatie van de Twirls Ladiesrun werken de Twirls nauw samen met Loopnu, SRO en Runnersworld. 'Wij zijn heel blij met deze samenwerking. Zonder hen zouden wij dit niet kunnen. Op deze manier zetten we een mooi evenement neer dat de potentie heeft om te groeien. We hopen op een mooie opbrengst voor het Toon Hermans Huis!' vertelt woordvoerder Wanda Dijkstra.

De Twirls zijn vrouwen die zich met behulp van social media inzetten voor goede doelen.

Meer info en inschrijven op www.twirls.nl

advertentie
advertentie