voetbal zondag

5 april 2014 om 00:00 Sport

Batavia ’90 - KVVA (0-0) 1-0

KVVA heeft de focus gericht op het behalen van de tweede periode. Net als Batavia ’90 dat op de twaalfde speeldag tegenover de Amersfoorters stond. Maar de punten kwamen echter niet toe aan KVVA. De thuisploeg bleek de bovenliggend partij.

AWC - Hoogland (0-0) 0-0)

Door Glanerbrug uit de competitie is genomen is Hoogland weer een plekje opgeschoven in de eerste klasse. De Hooglanders staan nu vierde en konden ten koste van AWC zelfs opstomen naar de derde plaats. En die droom spatte even uit elkaar. Zowel de thuisploeg als Hoogland wisten het net niet te bollen zodat het duel in een remise eindigde.

Hooglanderveen - Sporting ‘70 (7-0) 7-0 Roy Tomassen 1-0, 2-0, 3-0, Stijn Mossink 4-0, Menno Lodeweges 5-0, Freek Tomassen 6-0, Luuk Tomassen 7-0

Hooglanderveen moet de komende wedstrijden hopen op uitglijers van het sterke Laren 99 om het kampioenschap nog in de wacht te kunnen slepen. Maar dan mag het zelf geen punten morsen. Ook niet tegen het taaie Sporting ’70 dat de laatste tijd wedstrijd niet onaardig presteert. Nu, de prestatiedrang kwam tot stilstand bij Hooglanderveen. Zeker doordat de familie Tomassen op scherp stond. Voor de rust tekende voor de gasten een debacle af toen zij met een 7-0 achterstand aan een verfrissing konden beginnen. Na de pauze kon Hooglanderveen het debacle niet meer verergeren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie