Nieuwe voorzitter v.v.A.P.W.C.

5 april 2014 om 00:00 Sport

Voetbalvereniging A.P.W.C. is volop in beweging. Een nieuwe hoofdsponsor, een nieuwe hoofdtrainer en hopelijk dit seizoen promotie naar de vijfde klasse.

Mooie berichten gepaard gaand met een toenemend enthousiasme onder leden en vrijwilligers.

Verheugd zijn wij dan ook dat we bekend kunnen maken dat vanaf heden the Purple Pride een nieuwe voorzitter heeft.

Zijn naam is Jeroen de Groot. Bij A.P.W.C. is hij al enkele seizoenen actief met “APWC breed” en heeft hij samen met zijn collega Sylvia Kesler twee subsidies voor APWC gehonoreerd weten te krijgen.

In de Utrechtse voetbalwereld is Jeroen de Groot reeds jarenlang een bekende verschijning. Als voormalig bestuurder van VSC en voorzitter van de Raad van Advies van de VSU, de Utrechtse tegenhanger van de ASF, is hij gepokt en gemazeld in de voetbalwereld waarin hij zijn sporen zeker heeft verdiend.

Op het gebied van zowel interne- als externe communicatie, bestuursvaardigheden een zeer kundig persoon. Gepaard aan zijn nimmer aflatende enthousiasme is Jeroen op allerlei gebied een aanwinst voor v.v. A.P.W.C.

Namens de leden, bestuur en vrijwilligers heten wij Jeroen van harte welkom bij onze club en wensen hem en zijn medebestuurders veel succes.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie