Aftellen tot de Amersfoorste Bergcross

5 april 2014 om 00:00 Sport

Zondag 2 maart 2014 organiseert Altis de 23e Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross. Dit is één van de mooiste crossen van Nederland. Het geaccidenteerde, heuvelachtige parcours op de hellingen van de Amersfoortse berg maakt deze cross een kuitenbijter eerste klas! De ultieme uitdaging voor iedere crosser. Voor zowel de recreant als voor de wedstrijdloper. Start en finish zijn gelegen achter de watertoren aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Gezien het aantal vooraanmeldingen belooft het weer een mooie wedstrijd te worden met veel deelnemers.

Sinds 2011 heeft Klaverblad Verzekeringen als hoofdsponsor van de Amersfoortse Atletiekvereniging Altis haar naam verbonden aan de Amersfoortse Bergcross. Klaverblad heeft recent besloten deze sponsorovereenkomst te willen verlengen, waardoor Altis in staat blijft de Bergcross op hoog niveau te organiseren en de traditie van dit evenement voort te zetten.

De diverse wedstrijden voor de jeugd starten vanaf 11:00 uur. Vanaf 12:30 uur volgt het wedstrijdprogramma voor de dames (6,6 km) en heren (8,8 km) senioren en masters. Aansluitend begint om 13:30 uur de trimloop waarbij naar keuze 2,2 km, 4,4 km, 6,6 km of 8,8 km gelopen kunnen worden.

Van de wedstrijden senioren en masters en van de trimloop wordt de tijd elektronische geregistreerd en is het resultaat later op de website www.Bergcross.nl terug te vinden. Voor de eerst aankomende drie dames en drie heren in de wedstrijd zijn mooie geldprijzen ter beschikking gesteld. Runnersworld biedt dit jaar de eerste drie in elke wedstrijdcategorie van de volwassenen ook nog eens waardebonnen aan.

Wil je de toppers aanmoedigen of zelf meelopen ga dan voor meer informatie en de voorinschrijving naar www.Bergcross.nl. Na-inschrijven ter plaatse kost € 2,50 extra.

Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross maakt deel uit van RUN#033.

RUN#033 is het hardloopcircuit van Amersfoort, zie www.RUN033.nl.

Foto's © Foto jeroeneck.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie