Volleybalvereniging AVV Keistad zoekt het bedrijfsleven op

5 april 2014 om 00:00 Sport

Volleybalverening AVV Keistad zit er weer gekleed bij. De grootste en leukste volleybalvereniging van Amersfoort, zoals ze het zelf zeggen, zoekt actief het bedrijfsleven op. Marcel Goemaat, vakgarage specialist, van Vakgarage Freeroad is enthousiast en spreekt: "Sinds een dik jaar wij nu actief in Amersfoort. Als ondernemer moet je actief zijn in het werven van nieuwe relaties. Met de samenwerking met volleybal AVV Keistad zijn wij ontzettend blij. Een leuke sport , enthousiaste leden. Wij hebben samen met het bestuur de Smashcard geïntroduceerd. De leden van vereniging ontvangen een korting op het onderhoud van hun auto. Met het internet krijg je natuurlijk tegenwoordig veel klanten van buiten Amersfoort. Op deze wijze ondersteunen we de plaatselijk sportvereniging en zoeken we binding met de stad en met de klanten. Goed voor de stad, goed voor klant, goed voor ons. Een echte win-win situatie. Het is toch belangrijk dat sportverenigingen die draaien op vrijwilligers gesteund worden. Ik zie dat als maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Om het de autorijder of autorijdster gemakkelijk te maken heeft Vakgarage Freeroad op haar website een afsprakenplanner waarmee eenvoudig een afspraak kan worden gepland, 24/7. Vakgarage Freeroad is onderdeel van de landelijk franchiseorganisatie Vakgarage (250 garages) en is gevestigd op het bedrijventerrein Isselt te Amersfoort, aan de Radonweg 20 (hoek Fluorweg). 'Service zonder afspraak' is ook een van hun diensten.

AVV Keistad staat open voor jong en oud en nodigt iedereen uit eens te komen kijken, bijv. naar een wedstrijd van ons 1e dames of herenteam. Sporthal Midland aan de Zangvogelweg 138 is de thuisbasis. Voor meer info kijk op www.avvkeistad.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie