Nieuwe trainer en nieuwe hoofdsponsor voor vv APWC

6 april 2014 om 00:00 Sport

APWC heeft met Iman Evre zijn gewenste trainer aan zich weten te binden. Hij zal na het lopende seizoen Rogier de Heus opvolgen als hoofdtrainer.

Iman Evre: een gelouterde, ervaren en zeer gedreven, gediplomeerde trainer die zowel als speler en als trainer een zeer goede staat van dienst heeft opgebouwd.

Bovendien is hij - buiten het feit dat hij een gediplomeerd TC 2 trainer is - een exponent van de multi-culti maatschappij.

Op maatschappelijk, sociaal gebied verricht vv APWC reeds een voortrekkersrol in Amersfoort. Met de komst van deze trainer, die zoals hij zegt net als de club "openstaat voor iedereen" zal dit zeker een positieve stimulans zijn voor de nabije toekomst.

Meer goed nieuws vanuit de club; naast Martino vloeren (kledingsponsor 1e) en Sport 2000 te Nijkerk (kledingsponsor jeugd) heeft laatstgenoemd bedrijf eveneens een sponsorovereenkomst met v.v. A.P.W.C. afgesloten. Sport 2000 te Nijkerk/ Dhr. Stephan van den Ham heeft zich namelijk voor de eerstkomende drie seizoenen als hoofdsponsor verbonden aan de Purple Pride.

Op bestuurlijk, financieel, sociaal-maatschappelijk en natuurlijk op sportief gebied creëert APWC hiermee een gezond en uitdagend draagvlak voor de toekomst. Op sportief gebied krijgt de gezonde ambitie hiermee gestalte om binnen enkele seizoenen minimaal in de "vertrouwde" vierde klasse te voetballen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie