24 december 2013 om 00:00 Sport

Op papier moest de inhaalwedstrijd van Hooglanderveen in Ankeveen een driepunter opleveren. Kelderploeg ASV ’65 was immers de opponent. Belangrijke punten dus om de achterstand op koploper Laren 99 naar een schamele vier punten terug te brengen. En dat lukte ondanks dat het allemaal moest gebeuren op een slecht veld. Hooglanderveen nam vanaf de eerste minuut de regie en kon via onder meer Thijs Tomassen met een 0-2 voorsprong de rust in. Na de rust zagen de kleumende supporters uit Ankeveen nog slechts een doelpunt. Van Erik van Dam om precies te zijn. „Mooi sluitstuk van 2013,” aldus een blije Mark Visser die niet bepaald enthousiast was over de voetbalkwaliteiten van de opponent. „Dat was uiterst mager."