KVVA - Allen Weerbaar 3-2 (2-2)

3 april 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - ,,Zo weerbaar was de tegenstander nu ook weer niet in het eerste deel van de eerste helft'', grapt John Tuithof. Hij zag zijn ploeg met een enorme drive uit de startblokken komen. Binnen acht minuten stond het al 2-0 dankzij inzetten van Alwin Spaan en Mohammed Fellaki. Allen Weerbaar kwam langzaam opzetten en wist pal voor rust twee maal doeltreffend uit te halen. Na rust was het KVVA dat net even iets gretiger aan de bal was. Nadat Nabil Fellaki in de '16' opzettelijk tegen de grond was gewerkt, kon de penalty de wedstrijd beslissen. Ed Oostendorp was de koelbloedige bij KVVA op de eerste Paasdag (3-2) ,,Dit zijn mooie punten'', aldus Tuithof op het zonnige terras van de levendige Amersfoortse voetbalvereniging.