Knappe remise KVVA

27 maart 2013 om 00:00 Sport

NIEUWEGEIN - Met een punt (3-3) keerde KVVA zondag terug van een bezoek aan Nieuwegein. De Amersfoorters hadden zelfs van JSV kunnen winnen. In de slotfase lieten zij echter wat kansen onbenut.

Na een minuut of twintig opende de thuisclub de score. Vijf minuten later was de stand al weer in evenwicht. Peter Veldhoen rondde een aanval van KVVA goed af: 1-1. Maar daarna nam JSV opnieuw de leiding en liepen de gasten weer achter de feiten aan: 2-1.

Nog voor rust slaagde KVVA erin de achterstand weg te werken. Nabil Fellaki zorgde voor de gelijkmaker: 2-2.

KVVA had in de gaten dat er meer dan een gelijkspel in zat. Een kwartier na de pauze kwam KVVA via Mohammed Fellaki aan de leiding: 2-3. Maar ook die stand bleef niet tot het laatste fluitsignaal op het scorebord staan. JSV scoorde voor de derde keer: 3-3.