Kostbaar punt voor De Posthoorn

27 maart 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Voor degradatiekandidaat De Posthoorn was het punt (1-1) zaterdag tegen Nita een opsteker na de forse nederlaag (4-1) in de vorige competitieronde tegen SVM Maartensdijk. De Amersfoorters dankten het kostbare punt aan Jeffrey Kaspers die in de 85e minuut fraai uithaalde: 1-1.

Halverwege de eerste helft had Dennis van Ekris de score geopend. Hij passeerde doelman Kees Veerman met een bekeken schot: 0-1. Pas op slag van rust kon het eerste wapenfeit voor de thuisclub worden genoteerd. Manolo van Leijenhorst zag zijn doelpoging op de lat belanden.

In de tweede helft verzuimde het beter spelende Nita de voorsprong te vergroten. Daarvoor kregen de gasten in de slotfase de rekening gepresenteerd.