Cobu Boys snel klaar

5 december 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Cobu Boys heeft zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Hercules laten zien dat met de Amersfoortse ploeg niet te spotten valt. De Utrechters werden met een 4-1 nederlaag terug naar huis gestuurd.

In de eerste helft nam Cobu Boys al voldoende afstand van de bezoekers. Opnieuw bleek Andrew Dillissen van grote waarde voor de formatie van trainer Imam Evre. Na een minuut of tien opende Dillissen de score: 1-0. Voor nummer twee tekende Wessel Schmidt. Hij passeerde een tegenstander en rondde de aanval keurig af: 2-0. Dillissen was daarna weer aan de beurt en bepaalde de ruststand op 3-0.

In de tweede helft kwam de voorsprong van Cobu Boys niet echt in gevaar. Hercules verkleinde nog wel de achterstand (3-1) maar al snel had de thuisploeg een antwoord. Dustin Abdelkadir scoorde de vierde Amersfoortse treffer: 4-1.