Duel VOP gestaakt

5 december 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De competitiewedstrijd VOP - Delta Sports is zaterdag na twaalf minuten in de tweede helft gestaakt. Bij een stand van 0-1 zag scheidsrechter Ronald Stein zich gedwongen het duel voor gezien te houden.

De arbiter was in de slotfase van de eerste helft door een bal geraakt en hard met de grond in aanraking gekomen. Hij was wat duizelig maar besloot na de rust toch door te gaan. De leidsman kreeg echter hoofdpijn en dat was voor hem het sein de wedstrijd te staken.

Op dat moment stond Delta Sports met 0-1 voor. In de 24e minuut vloerde Rick Schopping een tegenstander en dat leverde de bezoekers een strafschop op. VOP had alleen maar met pech te maken. Emile Brouwer en Tjeerd van de Schee raakten met een kopbal de lat. Brouwer zag ook nog een schot op de ;paal belanden.