Hooglanderveen imponeert

5 december 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De voetballers van Hooglanderveen hebben zondag hun beste wedstrijd tot nu toe in dit seizoen afgewerkt. Slachtoffer van de overtuigend acterende Hooglanderveners was Sporting'70. Met een 5-0 nederlaag werden de Utrechters terug naar huis gestuurd.

Hooglanderveen liet er voor eigen publiek geen gras over groeien. Binnen een kwartier had de thuisploeg een 2-0 voorsprong genomen door doelpunten van Guido Hildebrand (1-0) en Stijn Mossink (2-0). Daarna hield de productie even op.

Pas ver in de tweede helft kon nummer drie worden aangetekend. Na een schot van Mossink op de lat leverde de volgende Hooglanderveense aanval wel een doelpunt op. De schutter was Hildebrand: 3-0. Die treffer was de genadeklap voor de bezoekers die de Hooglanderveense doelman Rob van de Grootevheen weinig problemen bezorgde.

In de slotfase was Hooglanderveen nog twee keer succesvol. Nick Kreijne droeg met een doelpunt ook zijn steentje bij aan de winst van Hooglanderveen waarna invaller Thom Wolthuis de eindstand op 5-0 bepaalde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie