CJVV wint stadsderby

5 december 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - In de stadsderby tegen De Posthoorn heeft CJVV de goede lijn van de laatste weken voortgezet. Voor de derde keer op rij stapte de formatie van trainer Marcel van Dijk als winnaar van het veld: 2-0.

CJVV toonde zich al in de eerste helft de bovenliggende partij. Het overwicht van de thuisploeg leverde echter in de eerste 45 minuten geen doelpunten op. Pas in het tweede bedrijf volgden de treffers. Dylan Wienke werd de diepte ingestuurd en haalde doeltreffend uit: 1-0. Het antwoord van De Posthoorn bleef uit. De ploeg kreeg wel enkele kansen maar die werden niet benut.

Tien minuten voor het einde van de lokale ontmoeting kon de trouwe aanhang van CJVV voor de tweede keer juichen. Met een kopbal bepaalde Michiel Beumer de eindstand op 2-0.