APWC winnaar op knollenveld

21 november 2012 om 00:00 Sport

DE HOEF - Op het slechtste veld wat trainer Rogier de Heus in zijn 16-jarige carriere ooit had gezien, was APWC zondag met 0-3 de baas over HSV'69. ,,Een knollenveld, " noemde de oefenmeester, nog steeds de vervanger van zijn vader Joop de Heus, het terrein in De Hoef.

Op vreemde bodem konden de bezoekers beter uit de voeten dan de spelers van de thuisclub. Al in de tweede minuut opende Redouan Aoulad Hammou met een mooi schot de score: 0-1.

Nummer twee van APWC volgde pas in de slotminuut van de eerste helft. Op identieke wijze was ook Brahim Rahaoui trefzeker. Hij passeerde de doelman van HSV eveneens met een bekeken schot in de verre hoek van het HSV doel: 0-2.

De mooiste treffer van de gasten moest toen nog komen. In de 70e minuut speelde Jack van 't Hazeveld een tegenstander uit en verraste vervolgens de doelman van HSV vanaf een meter of dertig. De bal verdween in de kruising van het HSV doel: 0-3.