Cobu Boys klopt De Posthoorn

21 november 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De eerste ontmoeting dit seizoen tussen de lokale derdeklassers De Posthoorn en Cobu Boys heeft op de Bokkeduinen, de thuisbasis van De Posthoorn, een overwinning voor Cobu Boys opgeleverd. Met gering verschil (1-2) bleef de formatie van trainer Imam Evre op vreemde bodem aan de goede kant van de score.

Na de eerste 45 minuten was al duidelijk dat de bezoekers de meeste kans op een driepunter hadden. Met twee doelpunten had Andrew Dillissen een belangrijk aandeel in de winst van Cobu Boys. Beide treffers scoorde hij in de eerste helft. De Posthoorn kon daar niets tegenover stellen.

Na rust verzuimde Cobu Boys de score op te voeren. Apos Dogan had niet zijn beste dag. Hij liet zeker twee kansen onbenut. In de slotfase werd het duel nog spannend na een doelpunt van Manolo van Leijenhorst: 1-2. Maar verder dan die ene treffer kwam de thuisclub niet.