Punt voor HVC

21 november 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Vierdeklasser HVC heeft zondag aan het thuisduel tegen DWSV een punt overgehouden. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een eindstand van 0-0.

De Amersfoorters hadden de winst binnen bereik. Leroy Thijssen kreeg na ruim een half uur de kans de score te openen maar de spits benutte een strafschop niet. Daarna had HVC het geluk dat een speler van DWSV de bal op de paal schoot. Via de binnenkant van het houtwerk belandde het leer weer in het veld.

In de tweede helft voorkwam HVC doelman Paul Fokkens met een goede redding een doelpunt van de bezoekers. In de 61e en 88e minuut was Martin Kesteloo dicht bij een doelpunt. Het eerste schot van de HVC'er ging naast het doel van de gasten, de tweede doelpoging van de Amersfoorter werd door een verdediger van DWSV van de doellijn gehaald.