Winst voor Cobu Boys

7 november 2012 om 00:00 Sport

MAARSSEN - De tweede driepunter voor Cobu Boys dit seizoen is een feit. Na winst op CJVV waren de Amersfoorters zaterdag ook te sterk voor Maarssen. Na 90 minuten had de formatie van trainer Imam Evre aan een doelpunt van Andrew Dillissen voldoende om de volle buit mee naar huis te kunnen nemen.

Beide teams waren in Maarssen goed aan elkaar gewaagd. In de eerste helft was Cobu Boys nog niet in staat de fysiek sterke thuisploeg op achterstand te zetten. De kansen waren ook schaars.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Een kwartier voor het einde van de reguliere speeltijd viel de winnende treffer. Jeroen Louissen nam de bal uit een vrije trap zo hard op zijn schoen dat de doelman van Maarssen het leer niet vast kon houden. Met een kopbal profiteerde Dillissen daarvan en bezorgde hij zijn ploeg een mooie overwinning: 0-1.