HVC geklopt

31 oktober 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De thuiswedstrijd tegen 's Graveland is zondag voor vierdeklasser HVC minder plezierig afgelopen. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een eindstand van 1-6.

De wedstrijd was nog zo veelbelovend voor de Amersfoorters begonnen. In de vijftiende minuut kon Leroy Thijssen zijn eerste competitiedoelpunt in dit seizoen laten aantekenen. Na een door Martin Kestelo genomen vrije trap kon de spits de bal het laatste tikje geven: 1-0.

Tot de 30e minuut kon HVC die voorsprong vasthouden. Toen stonden plotseling twee spelers van 's Graveland vrij voor doelman Paul Fokkens: 1-1. Negen minuten later zagen de toeschouwers een identieke situatie en moest de HVC doelman zich voor de tweede keer gewonnen geven: 1-2.

Breekpunt in de wedstrijd was een ongelukkige handsbal van Tarek Bakkenes, vijf minuten na de pauze. Dat betekende niet alleen een strafschop (1-3) maar ook een gele kaart voor de HVC'er. Omdat Bakkenes in de eerste helft al geel had gezien, kon hij met rood vroegtijdig de kleedkamer opzoeken.