VOP remiseert met Elinkwijk

31 oktober 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - In de 3e klasse D is VOP er niet in geslaagd om Elinkwijk van zich af te schudden. De mannen van Wim de Haas konden een 1-0 achterstand na de pauze weliswaar repareren, maar wisten niet door te drukken: 1-1. ,,En dat is een terechte uitslag", meent De Haas.

Groots speelde VOP zaterdag niet, zeker niet gezien de ambities die men in Vathorst koestert. Na de eerste periodetitel maakt trainer Wim de Haas voorzichtig de balans op: ,,We zijn in deze klasse misschien te groot voor het servet, maar te klein voor het tafellaken." Hij baseert dit mede op het moeizame optreden tegen Elinkwijk, dat voor de pauze brutaal een 0-1 voorsprong nam.

Na de pauze nam VOP de wedstrijd in handen, maar het duurde lang voordat de gelijkmaker binnen vloog. Terence Vliet had zo'n twintig minuten voor tijd prijs, zodat VOP nog voldoende tijd beschikbaar had om de zesde driepunter van het seizoen binnen te halen. Het ontbrak echter aan vernuft en de kunde om de bezoekers uit de Domstad kapot te spelen. ,,Dat heeft ook te maken met teamkwaliteit. Wat dat betreft hebben we vandaag als team gefaald", sluit De Haas af.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie