Veerkrachtig CJVV verliest toch

31 oktober 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - CJVV is er bij 't Vliegdorp niet in geslaagd om beslag te leggen op een punt. De equipe van Marcel van Dijk werkte tot twee keer toe een achterstand weg, maar was niet bij machte een derde achterstand weg te werken: 3-2.

De jonge ploeg in opbouw liet volgens trainer Van Dijk twee gezichten zien. Na een matige eerste helft was het tweede bedrijf meer dan acceptabel. ,,Het moet dan ook een keertje mee zitten. Dat gaat vanzelf een keertje gebeuren, maar vandaag lukte dat helaas niet", aldus Van Dijk. In de eerste helft kwam CJVV na een 1-0 achterstand op gelijke hoogte via Tomas van Dijk. Hij benutte een penalty nadat er hands geconstateerd was. Vervolgens kwam 't Vliegdorp echter weer op voorsprong: 2-1.

Direct na de pauze maakte opnieuw Van Dijk die achterstand ongedaan. ,,In die fase na de 2-2 hadden we het betere van het spel, zonde overigens grote kansen te creëren", meldt trainer Marcel van Dijk. Toch ging het mis in zijn defensie, waarbij een voorzet tot opnieuw een achterstand leidde. Die bleek CJVV te machtig.