Winst voor Quick

31 oktober 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Tegen het hoog geklasseerde Kampong heeft Quick zondag bewezen dit seizoen een serieuze rol van betekenis in de derde klasse D te kunnen spelen. De Amersfoorters waren met 3-1 te sterk voor de Utrechters.

De wedstrijd was nog geen minuut oud toen de trouwe aanhang van Quick al voor een doelpunt kon juichen. Uit een vrije trap zag Ibrahim el Khalki kans de bal in de kruising van het Kampong doel te schieten: 1-0. De goede start van de Dorrestein-bewoners kreeg in de eerste helft geen vervolg.

Pas na rust zag Quick kans de voorsprong uit te breiden. Jordi Vreekamp mocht dit keer een vrije trap nemen. De middenvelder deed niet voor zijn ploeggenoot El Khalki onder en krulde de bal in het doel van de bezoekers: 2-0.

Daarna kreeg Quick genoeg kansen om de score flink op te voeren. Alleen Rob Hosman wist nog te scoren. Hij nam de bal goed op z'n slof: 3-0. Pas in de slotfase redde een Utrechter de eer voor Kampong: 3-1.