Verlies voor Quick

25 april 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Derdeklasser Quick heeft zondag in de thuiswedstrijd tegen koploper SDO niet voor een verrassing kunnen zorgen. Op sportpark Dorrestein moesten de Amersfoorters zich met 1-3 gewonnen geven.

Al na vier minuten was het eerste doelpunt voor de gedoodverfde kampioen een feit. Elf minuten later straften de Bussummers opnieuw een verdedigingsfout van de thuisclub genadeloos af: 0-2. Daarna kwam Quick beter in de wedstrijd en deed goed mee. Kansen kreeg de thuisploeg echter niet in de eerste 45 minuten.

In de tweede helft zagen de toeschouwers hetzelfde spelbeeld. Quick bleef de lijstaanvoerder goed partij bieden maar scoorde pas toen SDO al de derde treffer had laten aantekenen. Burak Nalbantoglu rondde een aanval van Quick goed af: 1-3. Maikel Smit had voor 2-3 kunnen zorgen maar hij faalde oog-in-oog met de doelman van SDO. In de slotfase ging Wesley van Beekhoven in de fout. De doelman van Quick herstelde dat door de toegekende strafschop te stoppen.