Amersfoorts Tennis Kampioenschap

29 september 2010 om 00:00 Sport

Het ITA ABNAMRO Amersfoorts Tennis Kampioenschap is net als voorgaande jaren opengesteld voor seniorleden van de bij de ITA aangesloten verenigingen in Amersfoort en omstreken (17 verenigingen in totaal). Het beloofd ook dit jaar weer een tennisspektakel te worden waarbij zal worden gestreden om de titel ‘Amersfoorts Kampioen 2010’ in de diverse categorieën. De toernooileiding is dit jaar in handen van het het tweede seniorenteam van ALTA (35+) en bestaat uit de leden: N. Sickler, L. Janssen, F. Teding van Berkhout, E. Kleine, T Luyckx en H. Hoekstra. Wedstrijdleider is Robert van Wijk en als bondsgedelegeerde zal optreden Bert van de Ven. Het toernooi kent dit jaar in ABNAMRO een sponsor van formaat, die te samen met gevestigde sponsors zoals van Dam Sports, Bolscher van der Brug Huzink Notarissen en van der Kam mode, zorgdragen voor een scala aan fraaie prijzen en niet te vergeten de wisselbekers in de diverse categorieën. Wedstrijdleider Robert van Wijk: ,,Er zal worden gespeeld in de speelsterkten 3 t/m 8 in de categorieën HE, HD, DE, DD en GD. De winnaars mogen zich een jaar lang Amersfoorts Kampioen noemen. Het toernooi vangt aan op zaterdag 2 oktober en eindigt met de finalepartijen en aansluitend de prijsuitreiking op zondag 10 oktober. Op zaterdag 9 oktober verzorgt Richard Krajicek (voormalig Wimbledon kampioen) een tennisclinic voor 34 jeugdspelers (twee van elke bij de ITA aangesloten vereniging). Deze clinic wordt mede ondersteund door door de tennisschool van Ron Timmermans.” Alle wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen set met toepassing van een tiebreak (indien nodig) in alle te spelen sets. Voor tennisliefhebbers de ultieme mogelijkheid om tennis op niveau te zien met als inzet het Amersfoorts Kampioenschap.

AMERSFOORT - Van zaterdag 2 oktober tot en met zondag 10 oktober vindt er op de tennisbanen van TV ALTA het Amersfoortse Tennis Kampioenschap voor Senioren plaats. Een door de jaren heen dynamisch en prestigieus kampioenschap onder de vlag van de ITA (Interclub Tennis regio Amersfoort).

door Huub van Aerssen.

Voor verdere informatie kan er contact worden opgenomen met Robert van Wijk, mobiel 06 47236836 of e-mail vanwijk4@xs4all.nl. of via wedstrijdleiding@tiscali.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie