Nederlands 1e Selfie Studio vol met optische illusies opent in Amersfoort

29 december 2019 om 02:54 Recreatie Deel je nieuws

‘Niets is wat het lijkt!’ in Nederlands 1e selfie-studio vol optische illusies.

In hartje Amersfoort opent op 10 januari ’20 Crazy Selfie haar deuren. In deze studio staan 15 toffe optische illusies en fototechnieken opgesteld waar je met oa. de speciale Crazy Selfie App de coolste selfies ooit maakt.  

Wil jij ook de meest verbazingwekkende selfies, voor je facebook, Instagram of Snapchat ? Of gewoon leuke foto’s? Neem je smartphone mee en bezoek, met minimaal 2 personen, deze studio! Download de gratis app en maak  zoveel selfies als jezelf wilt! Mensen die jouw selfie zien zullen zich afvragen…. HOE DAN??  De belevingskunstwerken en optische illusies houden je ogen en hersenen voor de gek! … dus niets is wat het lijkt!

Heb jij nu die perfecte selfie gemaakt. Laat hem dan direct printen op bijvoorbeeld een t-shirt of een taart!!

Crazy Selfie bevind zich op de Utrechtseweg 1 in Amersfoort met een parkeergarage en bushalte direct naast de deur. Het treinstation is op 5 minuten loopafstand.

In de studio wordt gewerkt in blokken van één uur en worden maximaal 10 personen tegelijk toegelaten. Je maakt zoveel selfies als je zelf wilt. Zorg dus voor een volle accu en voldoende geheugen op je mobiel!

Omdat Crazy Selfie de eerste tijd proef zal draaien en bezoekers zal vragen naar hun bevindingen, hanteren zij een speciale introductieprijs van € 12,50

Alles over het reserveren en nog meer voorbeelden van selfies vind je op www.crazyselfie.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie