Afbeelding
Foto: Pixabay

Lekker eten: 4 studentenmaaltijden in Amersfoort

3 februari 2023 om 15:37 Partnercontent

Als student heb je niet altijd even veel te besteden. Niet gek: je maakt kosten voor school zelf, betaalt huur, maar investeert ook veel in je sociale leven. Hierdoor schieten andere kosten er soms bij in, zoals de kosten die je maakt om te eten. De bekende studentenmaaltijden kennen we allemaal wel, maar het is niet altijd nodig om hiervoor te kiezen. In deze blog stellen we je voor aan vier leuke gerechten die jij in Amersfoort thuis kunt laten bezorgen voor een student-vriendelijke prijs. Lees snel verder!

1. Thais

Voor veel studenten betekent uit huis gaan niet alleen voor jezelf zorgen, maar staat het ook gelijk aan de Nederlandse keuken achter je laten. Je komt nu in contact met veel andere keukens, zoals de Thaise. Deze keuken staat bekend om een wijde variatie op het gebied van specerijen en kruiden, waardoor veel verschillende smaaksensaties beschikbaar zijn. In Amersfoort zitten verschillende Thaise restaurants waar jij de heerlijkste gerechten zoals loempia, biefstuk of eend bestelt, vaak voor een aangename prijs!

2. Pizza

Lekker eten betekent niet altijd dat er iets nieuws op tafel moet staan, of iets waar veel moeite in zit. Eigenlijk is de pizza dus de ideale studentenmaaltijd. Als je het leuk vindt, kun je gerust de handen uit de mouwen steken en deze zelf maken, maar waarom zou je dit doen als je in Amersfoort ook vele pizzeria’s hebt die bij jou thuisbezorgen? Het is bijna lastig om je favoriete pizza niet te vinden en aangezien je voor een pizza nooit de bank hoeft te breken, kan dit zo maar eens de ideale maaltijd voor vanavond zijn voor jou!

3. Sushi

Heb je niet alle tijd van de wereld, dan is het fijn om te beschikken over een snelle hap die je zo naar binnen gooit. Natuurlijk moet dit niet ten koste gaan van de kwaliteit, waardoor sushi Amersfoort de perfecte mogelijkheid is. Dit visgerecht is enorm populair onder studenten, omdat het in veel verschillende varianten voorkomt, vaak aangenaam geprijsd is en ook gewoon omdat het erg lekker is. Daarnaast is het fijne aan sushi dat het erg klein is, waardoor jij het ook prima mee kan nemen naar school of werk, zodat je niet altijd hoeft terug te vallen op een simpel broodje met kaas.

4. Hamburger

Laten we eindigen met iets lekker ongezonds. Natuurlijk is het goed om op je calorieën te letten, maar af en toe is het ook goed om jezelf te belonen met iets waar wel enige calorieën in terug te vinden zijn, zoals een hamburger! Denk niet dat een hamburger een standaardgerecht is dat maar op één manier te bestellen is, aangezien een beetje research jou snel bewijst dat ook hier veel variatie in mogelijk is. Waar kies jij voor?

Eet smakelijk!

Hopelijk heb jij gevonden waar je naar op zoek was en past het goed bij je budget voor vanavond. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie