Afbeelding
Foto Adobe Stock

Hoe regel je een bijzondere en toch goedkope uitvaart in Amersfoort?

6 februari 2023 om 00:00 Partnercontent

Afscheid nemen van een dierbare is nooit leuk, maar de hoge kosten voor de uitvaart kunnen daar ook nog eens een vervelende nasmaak aan toevoegen. Gelukkig is het zeker mogelijk om een goedkope uitvaart in Amersfoort te regelen, waarbij u simpelweg wat meer dingen zelf regelt. Een begrafenisondernemer als GoedkopeUitvaart24.nl bijvoorbeeld, werkt op basis van pakketten. Het kleinste pakket betreft een crematie in stilte en omvat enkel de diensten die u echt niet zelf kunt regelen. Het koelen van de overledene tot de dag van de crematie of begrafenis bijvoorbeeld, en de (technische) crematie zelf. Ook zit de verzorging van de overledene en de overbrenging bij dit pakket inbegrepen. Wilt u daar wat extra diensten aan toevoegen, zoals het gebruik van een extra rouwbezoek of een thuisopbaring? Dan is dit tegen een scherp tarief mogelijk.

 Door gebruik te maken van een pakket houdt u gemakkelijk de controle over het budget en kiest u in feite zelf van welke diensten u gebruik wenst te maken. Vanaf een crematie compact pakket heeft u veel keuzes om de uitvaart extra bijzonder te maken. Met onderstaande tips zorg je voor een waardig afscheid en maak je er vooral een persoonlijke uitvaart van.

Laat iedereen een foto meenemen

U kunt gemakkelijk een persoonlijk tintje aan een uitvaart geven door iedereen een foto mee te laten nemen. Deze kunt u allemaal met een stukje tape bij elkaar ophangen, of u dit nu in eigen omgeving doet tijdens de thuisopbaring of op de locatie van de uitvaart. Zo ontstaat een fotowand waar mensen herinneringen kunnen ophalen en waar soms zelfs de leukste gesprekken ontstaan over (het leven van) de overledene.

Versier de kist

Nog een originele manier om een uitvaart een persoonlijk tintje te geven is door de kist van de overledene te versieren. Laat (klein)kinderen er een tekening op maken en vraag volwassenen of ze er een boodschap op willen schrijven. Op deze manier krijgt de kist niet alleen een hele persoonlijke, maar ook een symbolische waarde mee.

Kies voor losse bloemen in plaats van een rouwboeket

Wilt u besparen op de kosten van het rouwboeket? Dan kunt u er voor kiezen om alle genodigden een bloem me te laten nemen. Dit kan op basis van een bepaalde kleur, maar u kunt mensen ook vrijlaten in hun keuze. Zo ontstaat een heel persoonlijk boeket, dat met veel liefde is samengesteld.

 Een goedkope uitvaart in Amersfoort regelen is met een beetje creativiteit niet moeilijk, zeker niet als u de uitvaartverzorgers van GoedkopeUitvaart24.nl inschakelt. Bekijk direct hun pakketten en prijzen en weet dat ze 24/7 voor u klaar staan als er iemand is overleden. Zo kan er direct actie worden ondernomen en het juiste pakket geselecteerd worden, evt. met aanvullende diensten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie