Afbeelding
Photo by Jon'Nathon Stebbe on Unsplash

De mooiste gietvloeren zelf aanleggen?

6 december 2021 om 10:30 Partnercontent

Je ziet ze steeds vaker gietvloeren. Een gietvloer geeft een kamer of ruimte een luxe uitstraling. Doordat ze te krijgen zijn in alle soorten en maten zie je ze ook steeds vaker. Helemaal omdat ze makkelijk aan te brengen zijn in elke ruimte. Je hoeft je geen zorgen te maken over moeilijke hoeken randjes of kantjes. Een gietvloer sluit vanzelf aan op de randjes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Wij bespreken alles over gietvloeren hieronder!

Gietvloeren soorten en maten

Bij een gietvloer hoef je niet lang na te denken over de vormen en formaten. Het is super simpel je kiest een kleur of patroon uit. Daarna gaat het eigenlijk vanzelf. Doordat je dus geen grote machines nodig hebt om een gietvloer aan te leggen blijven de kosten beperkt. Kijk maar een op deze site wat de kosten gietvloer zijn. Daarnaast kun je een gietvloer helemaal naar je eigen wensen samenstellen.

Wil je bijvoorbeeld vloerverwarming in je keuken dan is een gietvloer een super idee. Want door de samenstelling van beton en kunststof laat het warmte vast en geeft ook goed warmte door. Hierdoor heb je nooit meer koude voeten in de ochtend of avond.

Daarnaast is het ook nog gemakkelijk schoon te houden. Doordat het een vlakke vloer is, heb je geen last van naden of voegen waar vuil in op hoopt. Het stofzuigen en dweilen is hierdoor een gemak. Een kind kan de was doen zullen we maar zeggen. Als je een gietvloer goed onderhoud gaat het jaren mee.

Je kunt een gietvloer helemaal samenstellen naar de eigen wensen. Denk hierbij aan kleur en patronen. Ga bijvoorbeeld voor een gietvloer met een betonlook. Dit zorgt voor een uniek effect en geeft je veel woon plezier. Je kunt de vloer dus ook donkerder of juist lichter maken afhankelijk van wat het mooiste staat. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie