Afbeelding
Verhuizen

Slim verhuizen in Amersfoort: zo doe je dat

23 september 2020 om 07:00 Partnercontent

Verhuizen: voor sommige mensen is het hun werk, maar het zal niemand z’n hobby worden. Er komt altijd van alles bij kijken en je hele leven staat een beetje op z’n kop. Daarom wil je het graag op een zo laagdrempelig mogelijke manier gedaan krijgen. Daarom geven we hier een aantal handige tips voor hoe je slim kunt verhuizen.

Spullen opslaan

Kun je eigenlijk niet al je spullen meenemen naar je nieuwe woning, maar wil je ze wel graag bewaren? Dan wil je natuurlijk niet van je huis een grote opslagruimte maken. Huur daarom opslagruimte in Amersfoort om je resterende inboedel in te bewaren. Regel dit voorafgaand aan de verhuisdag, zodat je hier niet ook nog mee hoeft te dealen op een dag die toch al druk en stressvol is.

Kleding op de hanger verhuizen

Waarom zou je jezelf meer werk bezorgen dan nodig is? Kleding die hangt in je kledingkast hoeft echt niet opgevouwen meegenomen te worden. Laat de kledinghaak erin zitten en stop een rij kledingstukken in een zak. Bind de kledinghaken aan elkaar vast zodat ze niet in je kleding gaat zitten of de zak kapot gaan trekken. Op je nieuwe adres kun je ze dan gemakkelijk weer ophangen en klaar is Kees!

Gebruik je rolkoffers goed

De meesten van ons hebben wel een of meerdere rolkoffers thuis. Aangezien deze ook meeverhuisd moeten worden, kun je ze maar beter optimaal benutten. Dat doe je niet door er kleding in te voeren, maar door er zaken als boeken in te vervoeren. Boeken zijn vaak relatief zwaar, en een doos vol boeken tillen is dan ook een aanslag op de rug. Dit terwijl je ze ook gewoon achter je aan kunt trekken in een handige rolkoffer.

Maak foto’s bij ontkoppelen of demonteren

Geheid moet je elektronische apparatuur ontkoppelen of meubelstukken demonteren bij je verhuizing. Wanneer je ze op je nieuwe adres weer in elkaar moet zetten of aankoppelen, kan dit een aardige puzzel zijn. Dat kun je voorkomen door voor en tijdens het demonteren foto’s te maken, waarop duidelijk te zien is wat waar moet zitten. Zo bespaar je jezelf een hoop tijd en frustratie en heb je alles sneller klaar voor gebruik op je nieuwe adres.

Mobiele opslag

We stipten al aan dat je de spullen die je niet mee kunt nemen naar je nieuwe woning onder kunt brengen in een opslagbox. Maar wist je dat op deze manier ook zou kunnen besparen op je verhuizing? Bij de mobiele opslag van Kubox bezorgt men een container aan jouw adres. Deze vul je zelf, en daarna wordt hij opgehaald en opgeslagen. Heb je de spullen weer nodig, dan wordt de container weer teruggebracht naar jouw (nieuwe) adres. Vanaf drie maanden opslag zijn deze transportkosten bij Kubox gratis. Zo kun je besparen op de diensten van een verhuisbedrijf. En je kunt een groot deel van je boeken, cd’s en dvd’s vast wel een tijdje missen als je daardoor goedkoper uit bent.

Dit artikel betreft een samenwerking.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie