Afbeelding
Relaxstoelen

Deze winkel helpt jou aan de juiste zithouding

1 april 2020 om 08:37 Partnercontent

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken; rugklachten, last van je nek, schouders of gewrichten. Vaak zijn deze klachten van tijdelijke aard. Maar wist je dat veel van deze problemen in de eerste plaats voorkomen kunnen worden? En heb je daarbij al overwogen om eens goed naar je eigen zithouding te kijken? Bij de Prominent winkel in Amersfoort, bekend van de relaxstoelen, sta-op stoelen en banken, geven de zitadviseurs nu gratis een gepersonaliseerde zitanalyse.

De basis van goed zitten
Vaak vergeten we hoe lang we op een dag op een stoel of bank zitten. We gaan zonder na te denken in een bepaalde houding zitten en zijn voor we het weten 2 uur verder terwijl we TV kijken, lezen of internetten. Juist dit onbewuste zitgedrag kan er voor zorgen dat we de verkeerde houding aan gaan nemen. Met vervelende gevolgen op de lange termijn. Bij Prominent wordt bij elke stoel of bank rekening gehouden met de juiste zithouding van de gebruiker. Om tot een perfect aansluitende relaxstoel te komen is het van vitaal belang eerst een grondig zitprofiel samen te stellen. De zitadviseur van Prominent neemt de maten op en stelt samen met jou een zitanalyse samen op basis van 7 basisvoorwaarden.

7 aandachtspunten om correct te zitten
Allereerst wordt er gekeken naar de juiste nekwervelondersteuning. Om extra steun te krijgen tijdens het lezen of internetten kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een verstelbare nekondersteuning. Daarna wordt de rug bekeken. Heb je een holle rug of een bolle rug? In de meeste gevallen kan de rugleuning traploos versteld worden, zodat je ook heerlijk kunt liggen. Ook de onderrug wordt meegenomen. Met bijvoorbeeld een lendenpomp kun je de onderrug extra ondersteunen. Ook de juiste zithoek is belangrijk, zo voorkom je een slechte afstelling van je rug en je benen. Vervolgens wordt de juiste armhoogte bepaald voor de juiste hoogte en breedte van de armleggers. Tenslotte wordt zowel de goede zitdiepte als de perfecte zithoogte bepaald, zodat je benen altijd optimaal ondersteund worden. Wanneer het zitprofiel bekend is kan gekozen worden uit een grote collectie verschillende relaxstoelen en banken.

Grote collectie relaxstoelen
Niet alleen aan de gebruiker, ook aan het design is gedacht. De relaxstoelen en banken van Prominent komen in veel verschillende kleuren, maten en designs. Zo is er voor iedereen een geschikt model. Van traditioneel tot moderne relaxstoelen en van stof tot exclusief leer. Elke relaxstoel kan indien gewenst worden aangevuld met veel verschillende relaxopties, zoal verstelbare delen, USB poorten, massagefunctie en zelfs stoelverwarming. Loop eens binnen bij Prominent in Amersfoort en laat je inspireren en informeren. Probeer de stoelen uit onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Even ontspannen!

Je vindt Prominent Amersfoort op het adres Nijverheidsweg-Noord 53a, te Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie