Afbeelding
Ronde eettafel

Ronde eettafel breekt de ruimte

20 februari 2020 om 10:01 Partnercontent

Ronde eettafels, een trend van de laatste jaren en hij heeft nog jaren te gaan! Bent u op zoek naar een nieuwe eettafel? Ronde eettafels zijn er in verschillende soorten, kleuren en materialen. Bij ieder interieur past een andere ronde eettafel met een andere diameter. Kies een ronde eettafel en breek de ruimte met dit interieurstuk.

Praktisch en handig
Een ronde eettafel is zeer praktisch in de eetkamer en woonkamer. De tafel kan je gemakkelijk verplaatsen en daardoor kan hij overal terecht. De tafel neemt bovendien minder ruimte in beslag dan een rechthoekige tafel of vierkante tafel. Heb je een wat kleinere eethoek? De ronde eettafel biedt een geschikte uitkomst voor de wat kleinere ruimtes.

Extra gezelligheid met een ronde eettafel
Een ronde eettafel heeft een aantal voordelen ten opzichte van een vierkante tafel. Je kunt er uren gezellig met vrienden en familie aan zitten. Iedereen kan elkaar zien. Ook is een ronde eettafel perfect als spelletjestafel. Het is voor iedereen mogelijk om bij het midden van de tafel te komen. Daarnaast kunnen gemakkelijk stoelen worden bijgeschoven als je met een grotere groep zit. Wil je een gezellige uitstraling? Kies dan voor verschillende stoelen en match deze met elkaar.

Verschillende stijlen en maten
Ronde eettafels zijn er in verschillende kleuren, maten en materialen. Houdt je meer van lichte en subtiele meubels? Kies dan voor een ronde eettafel in Scandinavische stijl. Het tegenovergestelde van een Scandinavische woonstijl is een industriële woonstijl. Bij deze stijl wordt er veel gebruik gemaakt van metaal en hout. De ronde eettafels hebben een houten tafelblad en een zwart metalen poot. Als je op zoek bent naar een robuuste tafel is een industriële eettafel de uitkomst. Welke stijl je ook zoekt, Giga Meubel heeft altijd een tafel die bij jou past!

De perfecte afmeting voor de kamer
Het is belangrijk om de diameter te bepalen voordat je een ronde tafel koopt. Bepaal eerst met hoeveel mensen je aan de tafel wilt zitten. Wil je met drie mensen aan een tafel zitten? Kies dan voor een tafel met een diameter van 100 centimeter. Als je met meerdere mensen aan de ronde eettafel wilt zitten, is een diameter van 130-150 centimeter ideaal. Heerlijk om lekker met het hele gezin aan te zitten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie