Afbeelding
Veilig werken

Uniek concept zorgt voor 99% geslaagden bij VCA cursus

21 januari 2020 om 09:44 Partnercontent

In1keerVCA.nl uit Barneveld heeft een uniek concept ontwikkeld voor het geven van een VCA dagcursus. Als u een dagcursus VCA Basis of VCA VOL boekt, ontvangt u altijd gratis een e-learning. Op deze manier kunt u vooraf thuis alvast oefenen met de belangrijkste lesstof. In totaal kost deze e-learning u vooraf ongeveer 2 uur van uw tijd.

Kandidaten die vooraf de e-learning helemaal afgerond hebben en de dagcursus volgen, slagen voor 99% zeker. Dit zijn unieke cijfers in de concurrerende markt van VCA examens. Mocht u toch bij die 1% horen, dan krijgt u van in1keerVCA.nl een gratis herexamen.

Goedkoopste VCA diploma van Nederland
Bij in1keerVCA.nl betaalt u voor een dagcursus altijd een all-in prijs. Dit bevat de dagcursus, koffie en thee, de lunch en het VCA examen. Daarmee is in1keerVCA.nl de goedkoopste aanbieder van Nederland.

De website in1keerVCA.nl is een handelsnaam van Wincoop Veiligheidstrainingen uit Barneveld. Op dit moment heeft in1keerVCA.nl ruim 25 locaties door heel Nederland waar een VCA cursus wordt verzorgd. Op meer dan 80 locaties kan bovendien een los VCA examen afgenomen worden.

Waarom een VCA Basis of VCA VOL dagcursus volgen?
Een VCA certificaat wordt door steeds meer opdrachtgevers geëist, hoewel het niet wettelijk verplicht is. Wel is het een algemeen geaccepteerd bewijs van kennis over veiligheidsgedrag. Als u geen VCA-certificaat bezit, zult u bij veel bedrijven dan ook niet aan de slag kunnen, omdat u niet kunt bewijzen dat u veilig kunt werken. Daarom raden wij u ten zeerste aan om zo snel mogelijk uw VCA-certificaat te behalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie