Afbeelding
Boeket cadeau

Laat je bloemen bezorgen!

14 januari 2020 om 12:07 Partnercontent

Bloemen zijn altijd leuk om te krijgen én om te geven. Het fleurt iedere ruimte om en bloemen verspreiden ook nog eens een heerlijke geur. Een mooie, verse bos bloemen blijven een week of twee staan, je kunt er dus lang van genieten. Wat is jouw favoriet? Een vrolijke bos vol kleur of houd je van zachte kleuren? Zelf een bos bloemen kopen is leuk, maar wat nog leuker is: bloemen laten bezorgen! Wil jij iemand laten weten dat je aan ze denkt en een aangenaam verrassen? Bloemen bezorgen is dan een hartstikke leuk idee!

Een bosje met een persoonlijke boodschap
Laat je bloemen bezorgen? Het is voor de ontvanger dan wel handig om te weten van wie deze prachtige bos komt. Een persoonlijke boodschap toevoegen aan de bos bloemen is dus zeker een aanrader. Een geschikt kaartje vinden voor je persoonlijke boodschap is niet moeilijk, er zijn namelijk genoeg kaartjes om uit te kiezen. Van een gefeliciteerd tot aan een "ik hou van je" kaartje. 300 woorden mag je persoonlijke boodschap maximaal bevatten. Wil je nog iets extra's geven? Kies een mooi cadeau uit en voeg deze toe aan je bestelling.

Voor iedere gebeurtenis de juiste bloemen
Je kunt bloemen laten bezorgen als er iets te vieren is, bijvoorbeeld als iemand jarig is. Een kleurrijke bos is dan zeker geschikt. Wil je jouw geliefde bloemen sturen? Rozen zijn natuurlijk hét symbool van de liefde. Ook een bos met sfeervolle kleuren valt altijd in goede aarde. Betreft het geen feestelijke aangelegenheid? Er zijn ook boeketten om iemand te steunen of op te beuren. Ook dan kun je een kaartje toevoegen om je boodschap extra kracht bij te zetten.

Snelle bezorgservice
Ben je vergeten iemand een bosje bloemen te sturen en wil je last minute bloemen laten bezorgen? Je hebt bij Boeketcadeau.nl tot 23:59 de tijd om een bestelling te plaatsen. De volgende dag heeft de ontvanger het boeket dan in huis. Zelfs op dezelfde avond bloemen bezorgen is mogelijk en ook op zondag! Ideaal voor op Moederdag of Vaderdag. Wie ga jij blij maken met een mooie bos bloemen?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie