Afbeelding
Maxilia pennen

Op zoek naar relatiegeschenken?| Maxilia.nl

14 januari 2020 om 10:44 Partnercontent

Op zoek naar relatiegeschenken?
Ben je op zoek naar verschillende relatiegeschenken zodat jouw klanten de verdiende aandacht krijgen, maar wil je tegelijkertijd zorgen dat jouw bedrijfsnaam niet vergeten wordt?Relatiegeschenken zijn meer dan alleen een cadeautje voor de (potentiële) klanten. Een goede klant relatie is erg belangrijk, zodat jouw klanten ook jouw klanten blijven. Een relatiegeschenk is een geschenk waar je wel van tevoren over na moet denken, omdat dit dus een onderdeel is van de brand awareness en je hierdoor wellicht nieuwe klanten aantrekt.

Verschillende soorten relatiegeschenken
Zorg er dus voor dat jouw bedrijfsnaam af en toe weer even onder de aandacht wordt gebracht, zonder dat dit er te dik bovenop ligt. Een relatiegeschenk kan tegenwoordig van alles zijn. Dit hoeft niet meer een simpele pen te zijn met je logo erop, maar je kan het zo gek niet bedenken. Daarbij is het belangrijk om een goede gelegenheid te kiezen. Veel bedrijven sturen rond de kerst iets naar hun klanten, maar kies daarnaast nog een aantal andere momenten in het jaar, zodat je niet een van de vele bent die een relatiegeschenk rondstuurt. Daarnaast is het nog de kunst om het juiste relatiegeschenk rond te sturen, want het zou fijn zijn als de klant ook daadwerkelijk jouw geschenk gebruikt. Bestel dus producten wat echt gebruikt kan worden, zoals een bedrukte dopper, een notitieblok, maar ook de simpele pen met logo doet het nog altijd goed. Pennen raak je altijd kwijt dus het kan nooit kwaad om er een aantal van te hebben. Maar denk bijvoorbeeld ook aan iets anders dan kantoorartikelen, zoals een paraplu met logo, zodat ook in het openbaar jouw logo zichtbaar is.

Schorten bedrukken
Het is van belang dat de relatiegeschenken betaalbaar zijn, maar dus ook daadwerkelijk worden gebruikt. Zo kan je ook nog hele andere artikelen bestellen, zoals bijvoorbeeld een schort. Je kan deze schorten bedrukken bij Maxilia, een partij met veel relatiegeschenken. Daarnaast is er de optie om verschillende producten voor in de keuken te laten bedrukken zoals ovenwanten en pannenlappen, zodat de relatiegeschenken ook thuis gebruikt kunnen worden. Deze relatiegeschenken zijn makkelijk online te bestellen en worden zo spoedig mogelijk geleverd. Bij elke bestelling staat de concrete leverdatum vermeld, zodat je precies weet wanneer je de relatiegeschenken kan gaan versturen en er wordt gewerkt aan een goede brand awareness.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie